• PRINCIPE ANTIPASTO
    (ruladă cu cremă de brânza ricota, șuncă, măsline și ardei gras;  terină de ficaței pui cu ciuperci;
    salată de avocado cu piept de pui și creveți;ruladă de somon afumat;rozetă de portocală cu pastă
    de ficat rață și ghimbir confiat; ruladă cu brânza gorgonzola struguri și nuci; rozetă de lămâie cu icre
    roșii de somon și unt; frigărui cu prosciutto de Parma și pepene galben; frigărui cu gogonzola și
    stuguri negri; frigărui cu boconcino și roșii cherry; rucola și grisină siciliană

     

     

     

    SALMONE FIORENTINA
    (file de somon la grătar în sos fiorentin cu capere servit cu cartofi gratinați cu mozzarela)

     

     

     

    BARBECUE ALLA NAPOLETANA
    (cotlet de berbecuț , ceafă de porc, piept de pui, toate la grătar servite cu cartofi napoletani)

     

     

     

    INSALATA MISTA
    (salată verde cu ulei de măsline şi roşii cherry)

     

     

     

    FRUCTIERĂ
    (banane, struguri, mandarine sau piersici în funcţie de sezon)

     

     

     

    TOTAL = 185 Lei / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * Pentru botezuri sau alte evenimente oferim gratuit „Camera mamei și copilului” *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Decorarea salonului cu huse și fețe de masă brocart de culoare cream deschis, funde si naproane din organza grena, este din partea casei, pentru minim 24 de persoane *
    * Preparatele de la meniuri se pot schimba între ele de la un meniu la altul *
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*