• GUSTAREA DOMNIŢEI
    (ruladă cu cremă de brânză bănățeană, șuncă, măsline și ardei gras ; terină de ficăței pui cu ciuperci ; ruladă cu somon afumat ; terină de ton cu legume proaspete ; ruladă cu pasta de ficat de curcan, ciuperci și ceapă verde ; terină din piept de pui și legume ; rozetă de lămâie cu icre tarama ; rulou de șuncă umplut cu salată de crudități ; rozetă de lămâie cu pasta de somon ; frigăruie cu cașcaval și măsline; frigăruie cu roșii și caș de sibiu ; salam de sibiu și mușchi file )

     

     

     

    PĂSTRĂV CARPATIN
    (file de păstrăv la grătar servit cu legume sote)

     

     

     

    COTLET CASTELAN
    (ceafă de porc cu os ințepată cu frigărui de pui servit cu cartofi castelani)

     

     

     

    SALATĂ ASORTATĂ

     

     

     

    TORT FESTIV
    (tort festiv de tiramisu din cafea sau fructe de pădure)
    Ținând cont că un tort este pentru 10 persoane, vom ieși la
    prezentare cu 2, 3 sau 4 torturi, în funcție de numărul de persoane.

     

     

     

    FRUCTIERĂ
    (banane, struguri, mandarine sau piersici în funcţie de sezon)

     

     

     

    TOTAL = 160 Lei / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * Pentru botezuri sau alte evenimente oferim gratuit „Camera mamei și copilului” *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Decorarea salonului cu huse și fețe de masă brocart de culoare cream deschis, funde si naproane din organza grena, este din partea casei, pentru minim 24 de persoane *
    * Preparatele de la meniuri se pot schimba între ele de la un meniu la altul *
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*