• 59 Lei

    FILETTO “DAVVERO” AL FORNO

    (mușchi de vițel, cașcaval, sotileta, gorgonzola, sos alb, la cuptor și cartofi cu rozmarin)

  • 31 Lei

    OSSOBUCO AL FORNO

    (rasol de vițel la cuptor cu sos pomodoro cu legume și cartofi la cuptor cu rozmarin)

  • 37 Lei

    FIANCO DI MANZO

    (antricot de vițel cu sos de smântână și parmezan și cartofi la cuptor cu rozmarin)

  • 38 Lei

    FILETTO “ALL’A CORLEONE”

    (șniţel din mușchi de vițel servit cu radichio, rucola, valeriana, bocconcini și roșii chery)

  • 54 Lei

    SALTINBOCCA ALL’A ROMANA

    (mușchi de vițel, prosciutto crudo, sos de vin cu salvie proaspătă și cartofi la cuptor cu rozmarin)

  • 34 Lei

    VITELLO CON SALSA ROSSA

    (mușchi de vițel si ficăței de pui cu sos Pomodoro și cartofi la cuptor cu rozmarin)

  • 59 Lei

    FILETTO “CONTANDINO” AL FORNO

    (mușchi de vițel, ciuperci, smântână, ceapă, cașcaval, toate la cuptor cu capac de foccacia)

  • 53 Lei

    FILETTO AL COGNAC

    (mușchi de vițel, sos cognac, piper negru, pătrunjel și cartofi la cuptor cu rozmarin)

  • 59 Lei

    FILETTO GORGONZOLA

    (mușchi de vițel, smântână, gorgonzola și cartofi la cuptor cu rozmarin)

  • 54 Lei

    FILETTO AL PEPE VERDE

    (mușchi de vițel, piper verde, sos cremă și cartofi la cuptor cu rozmarin)