• 28 Lei

    BURGER DI VITTELLO CON FORMAGGIO

    (chiflă rumenită presărată cu semințe de susan, carne de vițel cu condimente de burger, mozzarella, rucola, castraveți murați, roșie, servit cu cartofi prajiți, sos de maioneză & ketchup)

  • 68 Lei

    FILETTO “DAVVERO” AL FORNO

    (mușchi de vițel, cașcaval, sotileta, gorgonzola, sos alb, la cuptor și cartofi cu rozmarin)

  • 34 Lei

    OSSOBUCO AL FORNO

    (rasol de vițel la cuptor cu sos pomodoro cu legume și cartofi la cuptor cu rozmarin)

  • 49 Lei

    FIANCO DI MANZO

    (antricot de vițel cu sos de smântână și parmezan și cartofi la cuptor cu rozmarin)

  • 43 Lei

    FILETTO “ALL’A CORLEONE”

    (șniţel din mușchi de vițel servit cu radichio, rucola, valeriana, bocconcini și roșii cherry)

  • 62 Lei

    SALTINBOCCA ALL’A ROMANA

    (mușchi de vițel, prosciutto di Parma, sos de vin cu salvie proaspătă și cartofi la cuptor cu rozmarin)

  • 42 Lei

    TURNEDOU ROSSINI

    (mușchi de vițel, ficăței de pui, bruschetta pizzaiola, sos de unt cu șampanie servit cu ciuperci sote)

  • 42 Lei

    VITELLO “CONTANDINO” AL FORNO

    (antricot de vițel, ciuperci, smântână, ceapă, cartofi, cașcaval, toate la cuptor)

  • 68 Lei

    FILETTO AL COGNAC

    (mușchi de vițel, sos cognac, piper negru, pătrunjel și cartofi la cuptor cu rozmarin)

  • 63 Lei

    FILETTO GORGONZOLA

    (mușchi de vițel, smântână, gorgonzola și cartofi la cuptor cu rozmarin)

  • 62 Lei

    FILETTO AL PEPE VERDE

    (mușchi de vițel, piper verde, sos cremă și cartofi la cuptor cu rozmarin)