Meniu 1 (ROMÂNESC)

  • GUSTARE RECE
    (rulouri de șuncă cu salată de crudități, coșuleț umplut cu salată de ton și legume, evantai din salam de sibiu, frigărui cu brânză telemea și roșii cherry, cornete din mușchi file cu măsline verzi, frigărui cu cașcaval și măsline negre, castravete verde, coșuleț umplut cu salată de vinete, bacon asezonat cu piper roșu, icre de crap cu ceapă, salată valeriană)

     

     

     

    FRIPTURA CASEI
    (ceafă de porc la grătar cu oltenești servită cu cartofi castelani)

     

     

     

    SALATĂ ASORTATĂ

     

     

     

    TORT FESTIV
    (tort festiv de tiramisu din cafea sau fructe de pădure)
    Ținând cont că un tort este pentru 10 persoane, vom ieși la
    prezentare cu 2, 3 sau 4 torturi, în funcție de numărul de persoane.

     

     

     

    TOTAL = 79 Lei  / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    *Acest meniu nu este valabil pentru zilele de sambata*
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*

Meniu 2 (ROMÂNESC)

  • GUSTARE RECE
    (rulouri de șuncă cu salată de crudități, coșuleț umplut cu salată de ton și legume, evantai din salam de sibiu, frigărui cu brânză telemea și roșii cherry, cornete din mușchi file cu măsline verzi, frigărui cu cașcaval și măsline negre, castravete verde, coșuleț umplut cu salată de vinete, bacon asezonat cu piper roșu, icre de crap cu ceapă, salată valeriană)

     

     

     

    GRĂTAR ÎN DUET
    (ceafă de porc și piept de pui la grătar servită cu cartofi castelani
    și sos de smântână cu caș și mărar)

     

     

    SALATĂ ASORTATĂ

     

     

     

    TORT FESTIV
    (tort festiv de tiramisu din cafea sau fructe de pădure)
    Ținând cont că un tort este pentru 10 persoane, vom ieși la
    prezentare cu 2, 3 sau 4 torturi, în funcție de numărul de persoane.

     

     

     

    FRUCTIERĂ
    (banane, struguri, mandarine sau piersici în funcţie de sezon)

     

     

     

    TOTAL = 99 Lei / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * Pentru botezuri sau alte evenimente oferim gratuit „Camera mamei și copilului” *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Decorarea salonului cu huse și fețe de masă brocart de culoare cream deschis, funde și naproane din organza grena, este din partea casei, pentru minim 24 de persoane *
    * Preparatele de la meniuri se pot schimba între ele de la un meniu la altul *
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*

Meniu 3 (ROMÂNESC)

  • GUSTARE CAVALERULUI
    (ruladă cu cremă de brânză bănățeană, șuncă, măsline și ardei gras, terină cu ficaței de pui și ciuperci, trandafiri din salam de sibiu, terină din piept de pui și legume, ruladă cu pastă de ficat de rață, ciuperci și ceapă verde, terină de ton cu legume proaspete, bărcuță cu icre de crap, rulouri de șuncă cu salată de crudități, frigărui cu brânză telemea și roșii cherry, bărcuță cu salată de pește, frigărui de cașcaval cu măsline, toate pe pat de salata valeriană)

     

     

     

    SARMALE ÎN FOI DE VARZĂ
    (servite cu bacon, mămăliguţă şi ardei iute)

     

     

     

    FESTINUL CASEI
    (ceafă de porc, pulpă de pui dezosată la grătar, servite cu sos de ardei gras și cartofi castelani)

     

     

     

    SALATĂ ASORTATĂ

     

     

    TOTAL = 110 Lei / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * Pentru botezuri sau alte evenimente oferim gratuit „Camera mamei și copilului” *
    * Reducere 10 % pentru zilele de Duminică  din prețul afișat *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Decorarea salonului cu huse și fețe de masă brocart de culoare cream deschis, funde și naproane din organza grena, este din partea casei, pentru minim 24 de persoane *
    * Preparatele de la meniuri se pot schimba între ele de la un meniu la altul *
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*

Meniu 4 (ROMÂNESC)

  • GUSTARE RECE
    (rulouri de șuncă cu salată de crudități, coșuleț umplut cu salată de ton și legume, evantai din salam de sibiu, frigărui cu brânză telemea și roșii cherry, cornete din mușchi file cu măsline verzi, frigărui cu cașcaval și măsline negre, castravete verde, coșuleț umplut cu salată de vinete, bacon asezonat cu piper roșu, icre de crap cu ceapă, salată valeriană)

     

     

     

    PEȘTE CU SOS DE LĂMÂIE ȘI CAPERE
    (file de meunier cu sos cremos de lămâie și capere servit cu legume mixte sote)

     

     

     

    GRĂTAR ÎN DUET
    (ceafă de porc și piept de pui la grătar servită cu cartofi castelani
    și sos de smântână cu caș și mărar)

     

     

     

    SALATĂ DE SEZON

     

     

     

    TOTAL = 115 Lei  / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * La acest meniu se poate veni cu bautura personală *
    * Pentru botezuri sau alte evenimente oferim gratuit „Camera mamei și copilului” *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*

Meniu 5 (ROMÂNESC)

  • GUSTARE CAVALERULUI
    (ruladă cu cremă de brânză bănățeană, șuncă, măsline și ardei gras, terină cu ficaței de pui și ciuperci, trandafiri din salam de sibiu, terină din piept de pui și legume, ruladă cu pastă de ficat de rață, ciuperci și ceapă verde, terină de ton cu legume proaspete, bărcuță cu icre de crap, rulouri de șuncă cu salată de crudități, frigărui cu brânză telemea și roșii cherry, bărcuță cu salată de pește, frigărui de cașcaval cu măsline, toate pe pat de salata valeriană)

     

     

     

    ŞALĂU PANE
    (file de şalău servit cu mini morcovi și fasole verde sote)

     

     

     

    FRIPTURĂ CASTELANĂ
    (ceafă de porc la grătar, piept de curcan la grătar servită cu cartofi castelani
    și sos de smântână cu caș și mărar)

     

     

     

    SALATĂ ASORTATĂ

     

     

     

    FRUCTIERĂ
    (banane, struguri, mandarine sau piersici în funcţie de sezon)

     

     

     

    TOTAL = 120 Lei / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * Pentru evenimentele desfășurate în zilele de duminică, TORTUL este din partea casei *
    * Pentru botezuri sau alte evenimente oferim gratuit „Camera mamei și copilului” *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Decorarea salonului cu huse și fețe de masă brocart de culoare cream deschis, funde și naproane din organza grena, este din partea casei, pentru minim 24 de persoane *
    * Preparatele de la meniuri se pot schimba între ele de la un meniu la altul *
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*

Meniu 6 (ROMÂNESC)

  • GUSTAREA DOMNIŢEI
    (ruladă cu cremă de brânză bănățeană, șuncă, măsline și ardei gras ; terină de ficăței pui cu ciuperci ; ruladă cu somon afumat ; terină de ton cu legume proaspete ; ruladă cu pasta de ficat de curcan, ciuperci și ceapă verde ; terină din piept de pui și legume ; rozetă de lămâie cu icre tarama ; rulou de șuncă umplut cu salată de crudități ; rozetă de lămâie cu pasta de somon ; frigăruie cu cașcaval și măsline; frigăruie cu roșii și caș de sibiu ; salam de sibiu și mușchi file )

     

     

     

    PĂSTRĂV CARPATIN
    (file de păstrăv la grătar servit cu legume sote)

     

     

     

    COTLET CASTELAN
    (ceafă de porc cu os ințepată cu frigărui de pui servit cu cartofi castelani)

     

     

     

    SALATĂ ASORTATĂ

     

     

     

    TORT FESTIV
    (tort festiv de tiramisu din cafea sau fructe de pădure)
    Ținând cont că un tort este pentru 10 persoane, vom ieși la
    prezentare cu 2, 3 sau 4 torturi, în funcție de numărul de persoane.

     

     

     

    FRUCTIERĂ
    (banane, struguri, mandarine sau piersici în funcţie de sezon)

     

     

     

    TOTAL = 160 Lei / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * Pentru botezuri sau alte evenimente oferim gratuit „Camera mamei și copilului” *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Decorarea salonului cu huse și fețe de masă brocart de culoare cream deschis, funde si naproane din organza grena, este din partea casei, pentru minim 24 de persoane *
    * Preparatele de la meniuri se pot schimba între ele de la un meniu la altul *
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*

Meniu aniversare moț (ROMÂNESC)

  • GUSTARE CASTELANĂ – pentru 2 persoane
    (rulouri de şuncă cu salată de crudităţi, muşchi ardelenesc, doboş, caş tradiţional, evantai din salam de sibiu, cârnaţi picanţi transilvăneni, puişori din roşii cu salată de vinete, icre pe pat de lămâie)

     

     

     

    GUSTAREA CASEI – pentru 2 persoane
    (cârnăciori subţiri din viţel şi oaie, creier de porc pane cu lămâie, chifteluţe de porc, şniţel din piept de pui, caşcaval pane, cartofi prăjiţi, ciuperci la grătar umplute cu brânză de burduf , ficăţei de pui la grătar, salată de murături asortate)

     

     

     

    TORT FESTIV
    (de tiramisu din cafea sau fructe de pădure)
    Ținând cont că un tort este pentru 10 persoane, vom ieși la
    prezentare cu 2, 3 sau 4 torturi, în funcție de numărul de persoane.

     

     

     

    TOTAL = 89 Lei / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * Pentru botezuri sau alte evenimente oferim gratuit „Camera mamei și copilului” *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Pentru evenimentele desfăşurate în zilele de Duminică, FRUCTELE sunt din partea casei *
    * Pentru cei din provincie colaboram cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro *

Meniu 1 (ITALIENESC)

  • ANTIPASTA ITALIANA
    (salam Chorizo, șuncă de Parma, salată de crudități învelită în somon afumat,
    gorgonzola, mozzarella, roșii cherry, salată verde, foccacia cu parmezan)

     

     

     

    MAIALE CON FUNGHI
    (ceafă de porc la grătar, mozzarella, ciuperci, gorgonzola, serviă cu cartofi napoletani)

     

     

     

    INSALATA BARBABIETOLA
    (salată de sfeclă roșie cu hrean)

     

     

     

    DOLCE FESTIVO
    (tort festiv de tiramisu din cafea sau fructe de pădure)
    Ținând cont că un tort este pentru 10 persoane, vom ieși la
    prezentare cu 2, 3 sau 4 torturi, în funcție de numărul de persoane.

     

     

     

    TOTAL = 75 Lei / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*

Meniu 2 (ITALIENESC)

  • ANTIPASTA DAVVERO
    (prosciutto de Parma, pancetta siciliana, salam Chorizo, somon afumat, bocconcino, gorgonzola,
    parmegian, salată de crudităţi, roşii cherry, salată verde, măsline verzi, foccacia DAVVERO)

     

     

     

    BISTECCA DI SAPORI
    (ceafă de porc în sos de coniac și pulpă de pui dezosată în sos de vin cu salvie, servit cu cartofi la cuptor și rozmarin)

     

     

     

    INSALATA VERDE

     

     

     

    DOLCE FESTIVO
    (tort festiv de tiramisu din cafea sau fructe de pădure)
    Ținând cont că un tort este pentru 10 persoane, vom ieși la
    prezentare cu 2, 3 sau 4 torturi, în funcție de numărul de persoane.

     

     

     

    FRUCTIERĂ
    (banane, struguri, mandarine sau piersici în funcţie de sezon)

     

     

     

    TOTAL = 115 Lei / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * Reducere 10 % pentru zilele de Duminică din prețul afișat*
    * Pentru botezuri sau alte evenimente oferim gratuit „Camera mamei și copilului” *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Decorarea salonului cu huse și fețe de masă brocart de culoare cream deschis, funde si naproane din organza grena, este din partea casei, pentru minim 24 de persoane *
    * Preparatele de la meniuri se pot schimba între ele de la un meniu la altul *
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*

Meniu 3 (ITALIENESC)

  • ANTIPASTA DAVVERO
    (prosciutto de Parma, pancetta siciliana, salam Chorizo, somon afumat, bocconcino, gorgonzola,
    parmegian, salată de crudităţi, roşii cherry, salată verde, măsline verzi, foccacia DAVVERO)

     

     

     

    SALMONE „ALL’A GRIGLIA”
    (cotlet de somon la grătar servit cu mini morcovi şi fasole verde sote)

     

     

     

     BISTECA MISTO
    (ceafă de porc, piept de pui la grătar servite cu cartofi napoletani, sos de gorgonzola și nuci)

     

     

     

    INSALATA MISTA
    (salată verde cu ulei de măsline şi roşii cherry)

     

     

     

    DOLCE FESTIVO
    (tort festiv de tiramisu din cafea sau fructe de pădure)
    Ținând cont că un tort este pentru 10 persoane, vom ieși la
    prezentare cu 2, 3 sau 4 torturi, în funcție de numărul de persoane.

     

     

     

    FRUCTIERĂ
    (banane, struguri, mandarine sau piersici în funcţie de sezon)

     

     

     

    TOTAL = 149 Lei / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * Pentru botezuri sau alte evenimente oferim gratuit „Camera mamei și copilului” *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Decorarea salonului cu huse și fețe de masă brocart de culoare cream deschis, funde si naproane din organza grena, este din partea casei, pentru minim 24 de persoane *
    * Preparatele de la meniuri se pot schimba între ele de la un meniu la altul *
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*

Meniu 4 (ITALIENESC)

  • PRINCIPE ANTIPASTO
    (ruladă cu cremă de brânza ricota, șuncă, măsline și ardei gras;  terină de ficaței pui cu ciuperci;
    salată de avocado cu piept de pui și creveți;ruladă de somon afumat;rozetă de portocală cu pastă
    de ficat rață și ghimbir confiat; ruladă cu brânza gorgonzola struguri și nuci; rozetă de lămâie cu icre
    roșii de somon și unt; frigărui cu prosciutto de Parma și pepene galben; frigărui cu gogonzola și
    stuguri negri; frigărui cu boconcino și roșii cherry; rucola și grisină siciliană

     

     

     

    SALMONE FIORENTINA
    (file de somon la grătar în sos fiorentin cu capere servit cu cartofi gratinați cu mozzarela)

     

     

     

    BARBECUE ALLA NAPOLETANA
    (cotlet de berbecuț , ceafă de porc, piept de pui, toate la grătar servite cu cartofi napoletani)

     

     

     

    INSALATA MISTA
    (salată verde cu ulei de măsline şi roşii cherry)

     

     

     

    FRUCTIERĂ
    (banane, struguri, mandarine sau piersici în funcţie de sezon)

     

     

     

    TOTAL = 185 Lei / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * Pentru botezuri sau alte evenimente oferim gratuit „Camera mamei și copilului” *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Decorarea salonului cu huse și fețe de masă brocart de culoare cream deschis, funde si naproane din organza grena, este din partea casei, pentru minim 24 de persoane *
    * Preparatele de la meniuri se pot schimba între ele de la un meniu la altul *
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*

Meniu 5 (ITALIENESC)

  • PRINCIPE ANTIPASTO
    (ruladă cu cremă de brânza ricota, șuncă, măsline și ardei gras;  terină de ficaței pui cu ciuperci;
    salată de avocado cu piept de pui și creveți;ruladă de somon afumat;rozetă de portocală cu pastă
    de ficat rață și ghimbir confiat; ruladă cu brânza gorgonzola struguri și nuci; rozetă de lămâie cu icre
    roșii de somon și unt; frigărui cu prosciutto de Parma și pepene galben; frigărui cu gogonzola și
    stuguri negri; frigărui cu boconcino și roșii cherry; rucola și grisină siciliană

     

     

     

    FIOCCHI DI PESCE
    (şalău în crustă de parmezan, servit cu legume sote şi lămâie)

     

     

    AMORE TORRI
    (mușchi de porc cu pancetta, porumb și sos de vin cu piper multicolor; piept de pui, șuncă, mozzarella,
    ciuperci și sos gorgonzolla cu nuci servit cu funghi porcini și cartofi la cuptor cu rozmarin)

     

     

     

    INSALATA MISTA
    (salată verde cu ulei de măsline şi roşii cherry)

     

     

     

    DOLCE FESTIVO
    (tort festiv de tiramisu din cafea sau fructe de pădure)
    Ținând cont că un tort este pentru 10 persoane, vom ieși la
    prezentare cu 2, 3 sau 4 torturi, în funcție de numărul de persoane.

     

     

     

    FRUCTIERĂ
    (banane, struguri, mandarine sau piersici în funcţie de sezon)

     

     

     

    TOTAL = 199 Lei / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar *
    * Pentru botezuri sau alte evenimente oferim gratuit „Camera mamei și copilului” *
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Decorarea salonului cu huse și fețe de masă brocart de culoare cream deschis, funde si naproane din organza grena, este din partea casei, pentru minim 24 de persoane *
    * Preparatele de la meniuri se pot schimba între ele de la un meniu la altul *
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*

Meniu aniversare turtă (ITALIENESC)

  • ANTIPASTA DAVVERO  – pentru 2 persoane
    (prosciutto de Parma, somon afumat, salată de crudități, mozzarella, gorgonzola, salam chorizo, parmegian, roșii cherry, salată verde, mixt de măsline, foccacia DAVVERO)

     

     

     

    GRIGLIATA MISTA DI CARNE  – pentru 2 persoane
    (cotlete de berbecuț, scăricică de porc, cârnați proaspeți, ciocănele de pui,
    cotlete de porc la grătar servite cu salată de murături și cartofi prajiți)

     

     

     

    DOLCE FESTIVO
    (tort festiv de tiramisu din cafea sau fructe de pădure)
    Ținând cont că un tort este pentru 10 persoane, vom ieși la
    prezentare cu 2, 3 sau 4 torturi, în funcție de numărul de persoane.

     

     

     

    TOTAL = 110 Lei / Persoană

     

     

    NOTA:

    * Muzică live din partea casei după ora 18 cu solista Cristina Lazar  *
    * Pentru botezuri sau alte evenimente oferim gratuit „Camera mamei și copilului”
    * Foccacia şi pâinea sunt din partea casei *
    * Pentru evenimentele desfăşurate în zilele de Duminică, FRUCTELE sunt din partea casei *
    * Pentru cei din provincie colaborăm cu hotel EST aflat la 30 metri www.hotelest.ro*

Meniuri pentru parastas

  • MENIU PARASTAS 1

    GUSTARE MIXTĂ

    GUSTARE MIXTĂ
    (icre pe pat de lămâie, triunghi de brânză și cașcaval,
    rulou de șuncă cu salată de crudități, roșie umplută cu salată de vinete,
    salam de sibiu, mușchi file)

     

     

     

    ȘNITEL MIXT
    (șnitel de pui, șnitel de porc servit cu cartofi prajiți și brânză rasă)

     

     

     

    SALATĂ DE VARZĂ
    (cu ulei de măsline și oțet balsamic)

     

     

     

    Preț: 40 LEI

     

     

    NOTA:

    PÂINEA ȘI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI

     LA CERERE OFERIM COLIVĂ ȘI PACHETE DE ÎMPĂRȚIT

    PAINEA SI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI

  • MENIU PARASTAS 2

    BORȘ DE PERIȘOARE

    BORȘ DE PERIȘOARE

     

     

     

    PUI ARDELENESC
    (Pulpă de pui la cuptor servită cu cartofi, cimbru și usturoi)

     

     

     

    SALATĂ DE VARZĂ
    (cu ulei de măsline și oțet balsamic)

     

     

     

    BĂUTURI INCLUSE
    (Țuică, Vișinată, Vin alb & roșu de Recaș, Apă plată, Apă minerală, Cafea)

     

     

    Preț: 50 lei 

     

     

    NOTA:

    PÂINEA ȘI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI

     LA CERERE OFERIM COLIVĂ ȘI PACHETE DE ÎMPĂRȚIT

     

    PAINEA SI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI

  • MENIU PARASTAS 3

    GUSTARE RECE

    GUSTARE RECE
    (icre pe pat de lămâie, triunghi de brânză și cașcaval,
    rulou de șuncă cu salată de crudități, roșie umplută cu salată de vinete,
    salam de sibiu, mușchi file)

     

     

     

    FRIPTURA CASEI
    (ceafă de porc la grătar servită cu cartofi prajiți și brânză rasă)

     

     

     

    SALATĂ DE VARZĂ
    (cu ulei de măsline și oțet balsamic)

     

     

     

    BĂUTURI INCLUSE
    (Pălincă, Vișinată, Vin alb & roșu de Recaș, Apă plată, Apă minerală, Cafea, Cappucino)

     

     

    Preț: 60 lei

     

     

    NOTA:

    PÂINEA ȘI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI

     LA CERERE OFERIM COLIVĂ ȘI PACHETE DE ÎMPĂRȚIT

     

    PAINEA SI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI

  • MENIU PARASTAS 4

    GUSTARE RECE

    GUSTARE RECE
    (salam Sibiu, rulouri șuncă cu salată de crudități,
    cârnați picanți transilvăneni, mușchi crud uscat de Horezu, bacon,
    telemea, coșulete din aluat umplute cu zacuscă și salată de vinete,
    frigărui de cașcaval cu măsline, ceapă, castravete, roșii)

     

     

     

    FESTINUL CASEI
    (ceafă de porc, pulpă de pui dezosată la grătar,
    servite cu sos de ardei gras și cartofi castelani)

     

     

     

    SALATĂ DE VARZĂ
    (cu ulei de măsline și oțet balsamic)

     

     

     

    BĂUTURI INCLUSE
    (Țuică, Vișinată de casă, Vin alb & roșu de Recaș, Pepsi, Apă plată, Apă minerală, Cafea)

     

     

    Preț: 83 lei 

     

     

    NOTA:

    PÂINEA ȘI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI

     LA CERERE OFERIM COLIVĂ ȘI PACHETE DE ÎMPĂRȚIT

     

    PÂINEA ȘI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI

  • MENIU PARASTAS DE POST 1

    CIORBA DE PESTE

    BORȘ ȚĂRĂNESC DE LEGUME
    (la cerere se poate înlocui borșul cu supă de legume cu tăieței de casă)

     

     

     

    TOCĂNIȚĂ DE CIUPERCI
    (ciuperci proaspete, legume, sos de roșii, mămăliguță)

     

     

     

    PLACINTA CASEI
    (de mere sau dovleac în funcție de sezon)

     

     

     

    BĂUTURI INCLUSE
    (Țuică, Vișinată de casă, Vin alb & roșu de Recaș, Apă plată, Apă minerală, Cafea)

     

     

    Preț : 45 LEI

     

     

    NOTA:

     PÂINEA ȘI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI
    LA CERERE OFERIM ȘI COLIVĂ

    PÂINEA ȘI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI

     LA CERERE OFERIM COLIVĂ ȘI PACHETE DE ÎMPĂRȚIT

  • MENIU PARASTAS DE POST 2

    GUSTARE MIXTĂ

    GUSTARE MIXTĂ
    (nufăr de roșie cu salată de vinete, salată de crudități cu maioneză vegetală, fasole bătută asezonată cu ceapă calită, pate vegetal cu ciuperci, zacuscă facută în casă, mozaic de ciuperci la grătar umplute cu legume)

     

     

     

    SĂRMĂLUŢE DE POST
    (4 sarmale în foi de varză umplute cu orez și legume, servite cu mămăliguță și ardei iute)

     

     

     

    BĂUTURI INCLUSE
    (Țuică, Vișinată de casă, Vin alb & roșu de Recaș, Apă plată, Apă minerală, Cafea)

     

     

    Preț: 60 lei

     

     

    NOTA:

     PÂINEA ȘI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI
    LA CERERE OFERIM ȘI COLIVĂ

    PÂINEA ȘI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI

     LA CERERE OFERIM COLIVĂ ȘI PACHETE DE ÎMPĂRȚIT

  • MENIU PARASTAS DE POST 3

    CIORBA DE PESTE

    CIORBĂ DE PEȘTE

     

     

     

     FILE MEUNIER SERVIT CU CARTOFI NATUR

     

     

     

    SALATĂ DE VARZĂ
    (cu ulei de măsline și oțet balsamic)

     

     

     

    Preț: 50 lei

     

     

    NOTA:

     PÂINEA ȘI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI
    LA CERERE OFERIM ȘI COLIVĂ

    PÂINEA ȘI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI

     LA CERERE OFERIM COLIVĂ ȘI PACHETE DE ÎMPĂRȚIT

  • MENIU PARASTAS DE POST 4

    GUSTARE PESCAREASCA 

    GUSTARE PESCĂREASCĂ
    (coșulete din aluat umplute cu legume, cașcaval vegetal și Midi,
    rozetă de lămâie cu pastă de ton, ciupercă la cuptor umplută cu legume și surimii,
    rozetă de lămâie cu icre de crap, salată orientală cu pește afumat)

     

     

     

    FILE DE ȘALĂU
    (file de șalău servit cu cartofi natur)

     

     

     

    SALATĂ DE VARZĂ
    (cu ulei de măsline și oțet balsamic)

     

     

    BĂUTURI INCLUSE
    (Țuică și Vișinată, Vin alb & roșu de Recaș, Apă plată, Apă minerală, Cafea)

     

     

    Preț: 79 lei

     

     

    NOTA:

     PÂINEA ȘI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI
    LA CERERE OFERIM ȘI COLIVĂ

    PÂINEA ȘI FOCACIA SUNT DIN PARTEA CASEI

     LA CERERE OFERIM COLIVĂ ȘI PACHETE DE ÎMPĂRȚIT

  • PACHET PARASTAS NR. 1

    SNITEL CASTELAN

    ȘNIȚEL CASTELAN
    (șnițel din piept de pui servit cu cartofi castelani și murături)
    CHIFLĂ (1 buc.)
    FRUCTE (1 buc.)
    COZONAC (1 felie)
    COLIVĂ (1 pahar)
    VIN sau BERE (1 sticluță sau doză)
    CANĂ (ceramică), FARFURIE (ceramică), FURCULIȚĂ (inox)

     

    Preț: 50 lei

  • PACHET PARASTAS NR. 2

    PUI ARDELENESC

    PUI ARDELENESC
    (pulpă de pui întreagă la cuptor servită cu cartofi, usturoi și cimbru)
    CHIFLĂ (1 buc.)
    FRUCTE (1 buc.)
    COZONAC (1 felie)
    COLIVĂ (1 pahar)
    VIN sau BERE (1 sticluță sau doză)
    CANĂ (ceramică), FARFURIE (ceramică), FURCULIȚĂ (inox)

     

    Preț: 50 lei

  • PACHET PARASTAS DE POST NR. 3

    SARMALE IN FOI DE VARZA

    SARMALE ÎN FOI DE VARZĂ
    (4 sarmale de post servite cu mămăliguță și ardei iute)
    CHIFLĂ (1 buc.)
    FRUCTE (1 buc.)
    COZONAC (1 felie)
    COLIVĂ (1 pahar)
    VIN sau BERE (1 sticluță sau doză)
    CANĂ (ceramică), FARFURIE (ceramică), FURCULIȚĂ (inox)

     

    Preț: 50 lei

  • PACHET PARASTAS DE POST NR. 4

    FILE DE PESTE MEDITERANEAN 

    FILE DE PEȘTE MEDITERANEAN
    (servit cu cartofi natur)
    CHIFLĂ (1 buc.)
    FRUCTE (1 buc.)
    COZONAC (1 felie)
    COLIVĂ (1 pahar)
    VIN sau BERE (1 sticluță sau doză)
    CANĂ (ceramică), FARFURIE (ceramică), FURCULIȚĂ (inox)

     

    Preț: 50 lei

     

Pachete băuturi

  • VARIANTA 1

    * Se platește doar ce se consumă *

    * Se platește doar ce se consumă *
    (tineți cont că noi nu dăm cartea menu invitatului dumneavoastră
    și doar îl intrebăm ce ar dori să sevească; ca urmare a ceea ce am stabit cu dumneavoastră, ca de exemplu la aperitiv să îl intrebăm pe client de un martini/Whisky J&B/Vodka/Coniac METAXA , iar la vin îl intrebăm de alb sau roșu și servim vin la carafa de Recaș demi-sec)

  • VARIANTA 2

    50 ml Whisky J&B & 50 ml MARTINI

    50 ml Whisky Grant’s & 50 ml MARTINI
    1 L   Apă plată & Minerală
    1 L Răcoritoare (Coca-Cola, Fanta, Sprite)
    1 Carafă de vin (500ml) demi-sec alb & roșu Podgoria RECAȘ
    1 Expresso & Cappucino

     

    Preț: 40 LEI/PERSOANĂ

  • VARIANTA 3

    OPEN BAR

    OPEN BAR

     Whiskey Grant’s, Angelli Biter Orange, Gin Tonic, Garrone, Vodka Stalinskaya, Coniac Alexandrion
    Vinul casei Recaș la carafă (alb și roșu)
    Apă minerală, Apă plată, Cola-Cola, Fanta, Sprite, Capy portocale (fără acid)
    Espresso, Cappuccino

    *Consumul de băuturi este nelimitat pe toată durata evenimentului, în incinta restaurantului*
    *Apa și sucurile sunt la PET 1,5l sau 2l*

     

    Preț: 55 LEI/PERSOANĂ

  • VARIANTA 4

    OPEN BAR

    OPEN BAR

      Whiskey JB, Campari Orange, Gin Tonic, Martini, Vodka Absolut, Carollans Cremă de Whiskey
    Cervus Cepturum 0.75 Sauvignon Blanc – alb demisec –
    Cervus Cepturum 0.75 Rose -demisec –
    Cervus Cepturum 0.75 Fetească Neagră -roșu demisec –
    Apă minerală 0.75l, Apă plată 0.75l
    Cola-Cola, Fanta, Sprite, Capy portocale (fara acid)
    Espresso, Expresso fără cofeină, Cappuccino

    *Consumul de băuturi este nelimitat pe toată durata evenimentului, în incinta restaurantului*

     

    Preț: 75 LEI/PERSOANĂ