Scegli la lingua:   
Restaurant botez Bucuresti 2012
Meniu




Listino Di Posto
(Meniu de PosT)

Antipasti - Gustari

Bruschete con pomodoro - 3 lei
(paine prajita cu rosii, oregano, ulei de masline, usturoi)

Bruschete con VERDURE - 6 lei
(paine prajita cu rosii, oregano, ulei de masline, usturoi)

Funghi all'a griglia - 6 lei
(ciuperci la gratar)

Funghi ROSSO - 8 lei
(ciuperci la grătar umplute cu roşii şi usturoi)

Antipasta di campo - 9 lei
(ciuperci, vinete, dovlecei la gratar, sos de usturoi)

CRESPELLI VEGETALLI - 12 lei
(clătite la cuptor umplute cu ardei gras,
ceapă, usturoi, ciuperci proaspete şi caşcaval vegetal)



Zuppe - Supe


Zuppa crema di pomodori - 6 lei
(supa de rosii cu crutoane)



Zuppa verdi - 7 lei
(supa de brocoli cu crutoane)
Zuppa Crema di Brocoli
MINESTRONE - 6 lei
(supa de legume)

Paste

Fettuccine all funghi - 17 lei
(paste, ciuperci proaspete, crema de masline, usturoi)
Fetucini al Funghi


Fettuccine all'a nonna AL FORNO- 15 lei
(paste, sos pomodoro, ciuperci proaspete,
sos busuioc, cascaval vegetal la cuptor
)

FUSSILLI ALL’A VONGOLE - 27 lei
(paste din grâu dur, carne de scoici, usturoi, vin, midii)

PIZZA FUNGHI - 18 lei
(sos pomodoro, caşcaval vegetal, ciuperci proaspete)

Salată de Vinete

PIZZA VERDURA - 18 lei
(sos pomodoro, caşcaval vegetal, ardei gras,
ciuperci, măsline, usturoi, porumb, ceapă)

Pizza Verdura

INSALATA DI CAMPO - 17 lei
(salată verde, roşii, castraveţi, ardei gras, ceapă, morcov ras, crutoane)

INSALATA ORIENTALE - 15 lei
(cartofi fierţi, gogoşari muraţi, castraveţi muraţi, ceapă, măsline, crutoane)

insalata orientale

INSALATA MELENZANA - 8 lei
(salată de vinete de casă)

Salată de Vinete

INSALATA CONTANDINO - 8 lei
(zacuscă de casă)

Specialita - Specialitati


Tocăniţă de Ciuperci cu Mămăliguţă - 11 lei
Salată de Vinete
Ciulama de Ciuperci cu Mămăliguţă - 11 lei
Salată de Vinete

GONDOLA CON VERDURE - 15 lei
(legume în aluat cu sos pomodoro şi caşcaval vegetal la cuptor)

STUFATO IN CATANIA - 17 lei
(ardei gras, vinete, ciuperci, ceapă, dovlecei,
cartofi, sos de roşii toate la cuptor cu capac de focaccia)

12 lei
(vanata umpluta cu ardei gras, ceapa, usturoi, ciuperci proaspete,
cascaval vegetal la cuptor
)

Crespelli con Spinacio - 12 lei
(clatite la cuptor umplute cu spanac, ciuperci proaspete si cascaval vegetal)

CALAMARI SICILIANO AL FORNO- 34 lei
(calamar roşu la cuptor în ulei de măsline şi aceto balsamico servit cu cartofi natur)


GAMBERI “ALL’A DAVVERO”® - 44 LEI
(creveţi decorticaţi, serviţi cu orez Zechino şi sos cipolla)





>