Scegli la lingua:   
Restaurant botez Bucuresti 2012
Meniu




Specialita Di Maiale
(Specialităţi Din Carne De Porc)

STIMCOTTO DI MAIALE AFFUMICATO – PER DUE - 53 lei
(ciolan de porc afumat rumenit în cuptor
cu vin şi rozmarin – pentru 2 persoane)


SCALOPPINE “DAVVERO” AL FORNO - 25 lei
(muschiulet de porc, ciuperci, usturoi,
smântâna, gorgonzola, la cuptor)


SCALOPPINE DI PARMA AL FORNO - 26 lei
(muschiulet de porc, cascaval, prosciutto di Parma,
ciuperci, sos alb)


SPEZZATINO TOSCANO IN FORNO- 29 lei
(ceafă de porc, legume proaspete, sos de roşii, caşcaval,
toate la cuptor cu capac de foccacia)


MAIALE CON PEPE ROSSO" - 24 lei
(muschiulet de porc în unt de arahide cu piper rosu)

ARROSTO "ALL'A CORLEONE" - 24 lei
(ceafa de porc la cuptor foarte frageda in sos de rosii cherry si usturoi)


BRACIOLE CON SENAPE - 24 lei
(cotlet de porc tras în crema de smântâna si mustar)

ROTOLE DI MAIALE - 26 lei
(muschiulet de porc umplut cu sunca si mozzarella
servit pe pat de salata mixta)


NAPOLETANA BISTECA - 27 lei
(cotlet de porc, bacon, ciuperci, masline, sos de rosii)

BISTECCA SICILIANA- 24 lei
(cotlet de porc cu os şi şorici la grătar servit cu cartofi prăjiţi şi parmegian ras)


* toate preparatele italiene sunt servite cu cartofi la cuptor cu rozmarin *


>