Scegli la lingua:   
Restaurant botez Bucuresti 2012
Meniu




Specialita Di Pesce Italiano
(Specialităţi Italiene Din Peşte)

DORADA “ALL’A DAVVERO” - 13 lei ~ 100g. ~
(peşte alb Mediteranean la grătar
grătar umplut cu capere şi măsline
servit cu castel de legume proaspete la grătar)

SPIGOLA IN CRUSTA DI SALE - 13 lei ~ 100g. ~
(biban de mare la cuptor în crustă de sare
umplut cu măsline şi capere)

IMPERIAL SALMONE - 19 lei ~ 100g. ~
(file de somon la grătar servit cu cartofi toscani şi sos de lemon cu capere)

SALMONE ALL’A GRIGLIA - 14 lei ~ 100g. ~
(cotlet de somon la grătar
servit cu mini morcovi şi fasole verde sote)

SALMONE IN PASTA SFOGLIA - 20 lei ~ 100g. ~
(file de somon cu mozzarella şi spanac în aluat foetaj la cuptor)


HALIBUT AL FORNO - 21 lei ~ 100g. ~
(file de halibut la cuptor în sos de şampanie şi ghimbir servit cu legume la cuptor)

 

LUCCIO CON CHERRY - 15 lei ~ 100g. ~
(file de şalău cu sos de roşii cherry, mozzarella şi usturoi, la cuptor)

FRUTTI DI MARE ALL’A GRIGLIA - 62 lei ~ portia ~
(platou de 2 persoane cu tentacule de caracatiţă şi baby calamar
la grătar alături de salată mixtă cu cartofi natur)



COSCETTE DI RANNE - 33 lei ~ portia ~
(pui de balta cu sos Pesaro)

PIOVRA ALL’A GRIGLIA - 29 lei ~ portia ~
(tentacule de caracatiţă la grătar
servite pe pat de salată mixtă şi sos de lemon cu capere)




CIOPPINO - 36 lei ~ portia ~
(tocăniţă de caracatiţă, calamar, midii şi creveţi,
servită cu pâine prăjită cu usturoi)

MIDII ROSSO - 29 lei ~ portia ~
(midii proaspete servite direct din oală cu sos de roşii şi usturoi
alături de foccacia cu usturoi),

MIDII PROVENSAL- 29 lei ~ porţia ~
(midii proaspete servite direct din oală cu sos de vin,
usturoi şi pătrunjel alături de foccacia)

CALAMARI CON FORMAGGIO - 42 lei ~ portia ~
(calamar rosu umplut cu brânzeturi italiene si sos de smântâna)

CALAMARI ALL’A GRIGLIA - 36 lei ~ porţia ~
(calamar rosu la gratar servit pe pat de salata mixta
cu ulei de masline si aceto balsamico)

CALAMARI SICILIANO AL FORNO

 

CALAMARI SICILIANO AL FORNO - 34 lei ~ porţia ~
(calamar rosu la cuptor în ulei de masline si aceto balsamico
servit cu cartofi natur)

CALAMARI SICILIANO AL FORNO

GAMBERI “ALL’A DAVVERO”® - 44 lei ~ porţia ~
(creveţi decorticaţi, serviţi cu orez Zechino şi sos Cipolla)


GAMBERI AL FORNO - 46 lei ~ porţia ~
(creveţi decorticaţi, mozzarella, sos pomodoro, la cuptor)

GAMBERI ALL’A GRIGLIA E CALAMARI - 39 lei ~ porţia ~
(creveţi decorticaţi şi baby calamari la grătar
serviţi cu salată italiană şi sos Pesaro)

 



>