Scegli la lingua:   
Restaurant botez Bucuresti 2012
Meniu

Specialita Di Pesce Italiano
(Specialităţi Italiene Din Peşte)

DORADA “ALL’A DAVVERO” - 13 lei ~ 100g. ~
(peşte alb Mediteranean la grătar grătar umplut cu capere şi măsline
servit cu castel de legume proaspete la grătar)

SPIGOLA IN CRUSTA DI SALE - 14 lei ~ 100g. ~
(biban de mare la cuptor în crustă de sare
umplut cu măsline şi capere)

SALMONE ALL’A GRIGLIA - 21 lei ~ 100g. ~
(cotlet de somon la grătar servit cu mini morcovi şi fasole verde sote)

HALIBUT AL FORNO - 24 lei ~ 100g. ~
(file de halibut la cuptor în sos de şampanie
şi ghimbir servit cu legume la cuptor)

SALMONE CON ZUCCHINO NAPOLETANE - 25 lei ~ 100g. ~
(file de somon la grătar servit cu scalie de dovlecei la
cuptor aşezonaţi în sos de usturoi )


SALMONE IN PASTA SFOGLIA - 59 lei ~ portia ~
(file de somon cu mozzarella şi spanac în aluat foetaj la cuptor)


PIOVRA ALL’A GRIGLIA - 35 lei ~ porţia ~
(tentacule de caracatiţă la grătar servite cu dovlecei Napoletani).)

CIOPPINO - 57 lei ~ porţia ~
(tocăniţă de caracatiţă, calamar, midii şi creveţi,
servită cu pâine prăjită cu usturoi)

MIDII ROSSO - 29 lei ~ porţia ~
(midii proaspete servite direct din oală cu sos de roşii şi usturoi
alături de foccacia cu usturoi),

MIDII PROVENSAL- 29 lei ~ porţia ~
(midii proaspete servite direct din oală cu sos de vin,
usturoi şi pătrunjel alături de foccacia)

CALAMARI PIZZAIOLLA - 29 lei ~ porţia ~
(calamar alb în sos de roşii cu peperoncino servit pe pat de pâine în stil Pitzaro)

CALAMARI ALL'A GRIGLIA- 39 lei ~ porţia ~
(calamar la grătar servit cu dovlecei Napoletani)

CALAMARI SICILIANO AL FORNO - 39 lei ~ porţia ~
(calamar la cuptor în ulei de măsline
şi aceto balsamico servit cu cartofi natur)

GAMBERI “ALL’A DAVVERO”® - 63 lei ~ porţia ~
(creveţi decorticaţi, serviţi cu orez Zechino şi sos Cipolla)


GAMBERI AL FORNO - 63lei ~ porţia ~
(creveţi decorticaţi, mozzarella, sos pomodoro, capac de foccacia la cuptor)



>