Scegli la lingua:   
Restaurant botez Bucuresti 2012 Restaurant banchet Bucuresti 2018Restaurant banchet Bucuresti 2012

Restaurant italian Bucuresti

Restaurant italian Bucuresti


Navigare:      înapoi      play      stop       înainte

Restaurant italian Bucuresti

"Înca din anul 2002 s-a dat porunca în cele patru zari ca toata suflarea obstii, sa se adune în fiecare seara, pentru mare praznic mare la primul Restaurant Davvero, având acum placerea de a va înstiinta mutarea Restaurant Davvero în Strada Caminului Nr.11, având amenajate pe terase 32 de locuri, la parter mese însumând 30 de locuri si la etaj mese însumând 46 de locuri unde petrecerile se pot tine lant de la nunti, botezuri,cununii, petreceri private si nu în ultimul rând zile de aniversare, antrenate de catre artista noastra.
Acum, într-un cadru cu totul distins, la caldura semineului si în ambianta eleganta a înaltei societati din perioada clasica, va deschidem poarta spre o experienta unica, de inalta clasa, a adevaratului festin culinar, asa cum numai la Davvero este posibil.

Aceto Balsamico, oţetul italienesc, uleiul de măsline, busuiocul şi bruschettele, mozzarella gătită proaspăt, roşiile imense care dau gust numai când te uiţi la formele lor ciudate, foccacia proaspătă şi din nou maslinele verzi şi grase, aşezate minuţios pe platouri, taiţeii de casă în diverse variante (cu peşte şi legume), sunt şi ei foarte apreciaţi în Italia, apoi fettucine al pesto, pasta dreasa cu un sos de busuioc garnisită cu frunze din pomul de lânga terasă, supele de legume servite cu parmezan ras, care le da un gust deosebit, pizza care la origine a fost doar o pâine plată cu drojdie, servită la micul dejun imediat ce se scotea din cuptor, stropită cu ulei de masline, toate se gasesc la Davvero. O masă fără aperitive este de neconceput pentru italieni. Ea stimulează apetitul, servindu-se cu pâine albă sau cu foccacia.

Bucătăria italiană nu înseamnă numai pizza şi paste. Se consumă şi preparate pe bază de carne, peşte sau fructe de mare. Gustul deosebit este dat de folosirea legumelor proaspete, a carnii de bună calitate şi a vietăţilor marine proaspăt pescuite. Cei ce preferă preparatele din peşte sunt aici la ei acasă pentru că oferta este foarte mare.

Pentru unii, meniul este suficient, insă pentru alţii există şi varianta de a comanda ossobuco, carne de vitel gătită cu usturoi, oregano şi legume proapete la cuptor. Se spune că italienii au descoperit îngheţata, dar ei sunt maeştri şi în pregătirea cremelor, de exemplu pentru savuroasa prajitură tiramisu. Deşi pare desprins dintr-o poveste, asa arată adevăratele restaurante italiene precum şi Restaurant Davvero.

La Restaurant Davvero ai cele mai mari sanse sa mănanci dintre cele mai gustoase experienţe culinare ale Italiei.

Aşa cum s-a obisnuit dea lungul anilor meniul conţine bucate gătitite după retete tradiţionale şi cu mare grijă de către bucătari veniţi tocmai din Sicilia si Roma, stropite din belsug cu licorile lui Bachus, care au facut dea lungul timpului să fie găsit adevăratul festin al gustului numai la Restaurant Davvero."

 

 

Vă aşteptăm în fiecare zi la prânz
între orele 11.00 - 18.00
să serviţi cu doar 11,9 lei
unul din cele 3 meniuri complete.

 

Pofta buna!

Dorim să vă informăm că noi suntem
singurul restaurant "Davvero" recunoscut şi înregistrat ca marcă!