Restaurant Italian București

Restaurant Davvero "Căminului Nr.11, Sector 2, Bucureşti"

Despre Davvero

Încă din anul 2002 s-a dat poruncă în cele patru zări ca toată suflarea obștii, să se adune în fiecare seară, pentru mare praznic mare la Restaurantul Davvero  în Strada Caminului Nr.11, având amenajate pe terasă 32 de locuri, și în interior 75 de locuri unde petrecerile se pot ține lanț de la nunți, botezuri, cununii, petreceri private și nu în ultimul rând zile de aniversare, antrenate de către artista noastră.

Despre Davvero

Acum, într-un cadru cu totul distins, la căldură șemineului și în ambianța elegantă a înaltei societăți din perioada clasică, vă deschidem poarta spre o experiență unică, de înalta clasă, a adevăratului festin culinar, așa cum numai la Davvero este posibil.

Despre Davvero

Aceto Balsamico, oţetul italienesc, uleiul de măsline, busuiocul şi bruschettele, mozzarella gătită proaspăt, roşiile imense care dau gust numai când te uiţi la formele lor ciudate, foccacia proaspătă şi din nou măslinele verzi și grase, așezate minuţios pe platouri, tăiţeii de casă în diverse variante (cu peşte și legume), sunt și ei foarte apreciați în Italia, apoi fettucine al pesto, pasta dreasa cu un sos de busuioc garnisită cu frunze din pomul de lânga terasă, supele de legume servite cu parmezan ras, care le dă un gust deosebit, pizza care la origine a fost doar o pâine plată cu drojdie, servită la micul dejun imediat ce se scotea din cuptor, stropită cu ulei de măsline, toate se găsesc la Davvero.

Despre Davvero

O masă fără aperitive este de neconceput pentru italieni. Ea stimulează apetitul, servindu-se cu pâine albă sau cu foccacia. Bucătăria italiană nu înseamnă numai pizza şi paste. Se consumă şi preparate pe bază de carne, peşte sau fructe de mare. Gustul deosebit este dat de folosirea legumelor proaspete, a cărnii de bună calitate şi a vietăţilor marine proaspăt pescuite. Cei ce preferă preparatele din pește sunt aici la ei acasă pentru că oferta este foarte mare.

Despre Davvero

Pentru unii, meniul este suficient, insă pentru alţii există şi varianta de a comanda ossobuco, carne de vițel gătită cu usturoi, oregano și legume proaspete la cuptor. Se spune că italienii au descoperit îngheţata, dar ei sunt maeştri şi în pregătirea cremelor, de exemplu pentru savuroasa prajitură tiramisu. Deşi pare desprins dintr-o poveste, așa arată adevăratele restaurante italiene precum şi Restaurant Davvero.

Despre Davvero

La Restaurant Davvero ai cele mai mari șanse să mănânci dintre cele mai gustoase experienţe culinare ale Italiei. Aşa cum s-a obișnuit de-a lungul anilor meniul conţine bucate gătite după rețete tradiţionale și cu mare grijă de către bucătari veniţi tocmai din Sicilia și Roma, stropite din belșug cu licorile lui Bachus, care au făcut de-a lungul timpului să fie găsit adevăratul festin al gustului numai la Restaurant Davvero.

 

Dorim să vă informăm că noi suntem
singurul restaurant “Davvero” recunoscut şi înregistrat ca marcă!